+34 93 217 5186

Ventibérica Asociados

Buscar más

Nuestros Clientes Opinan

Agraïment

Publicado el abril 5, 2013 por Vanessa Marín en testimonios catalunya

Som un a parella jove, amb molta il·lusió de poder tenir la nostra pròpia vivenda, i gràcies a Ventibèrica, la em trobat. Es un pis molt “coquetó” amb bones qualitats, envoltats de zones verdes i a prop de tots els serveis que ofereix una ciutat moderna com Manresa. El tracte a sigut molt bó, ens han fet de guía, dictant els passos a seguir, així com l’agilització de totes les gestions necessàries, per l’adquisició de la vivenda. Han estat atents en tot moment, donant facilitats i agilitzant els tràmits. La comercial encarregada de la nostra promoció a estat molt atenta, amable i eficient. Tot i ser un moment en el que es passen molt nervis, ja que és un pas molt important, ens a transmès molta confiança. És un plaer fer tractes amb persones que fan bé la seva feina, que es vendre i alhora et tracten amb cordialitat, amabilitat i respecte. Per tant, podem dir que estem molt contents amb el tracte rebut i recomanaríem a familiars, amics i coneguts els vostres serveis.

Vanessa Marin


0 comments

Comments are closed.