+34 93 217 5186

Ventibérica Asociados

Buscar más

Nuestros Clientes Opinan

Estic molt content

Publicado el abril 9, 2013 por Josep Sala en testimonios catalunya

Escric la present per agrair el tracte que hi ha hagut des de la primera presa de contacte.

Des de l’interès per l’adquisició d’un pis per part d’un servidor, en tot moment s’han tingut presents les necessitats mostrades oferit-me el producte que realment s’esqueia per l’exigència que mostrava.
Un cop escollit el pis, mentre ha durat tot el procés, hi ha hagut per part de l’empresa un tracte molt directe i proper, interesant-se per l’evolució dels tràmits i informant-me sense posar cap pega per a res, agilitzant el màxim tot tipus de passos per tal de que pogués disposar del pis el més aviat possible. En definitiva, han respos a totes les meves expectatives i n’estic molt content.
Atentament
              Josep Sala

 


0 comments

Comments are closed.